General 

Fashionable festkjoler til alle hudfarver

Fashionable festkjoler fås I mange skønne modeller og farver, og er du I tvivl om, hvilken farve din festkjole skal have for at passe til din hudfarve, så følger her en guide til, hvordan du vælger den helt rigtige festkjole.

Hvordan vælger du de rigtige farver?

Vælger du ofte den klassiske sorte kjole at tage på til fest, fordi du er I tvivl om, hvilke farver der passer bedst til dig? Som udgangspunkt kan du have tøj på i alle farver, men nogle farver klæder din hudfarve bedre end andre. Hvis du gerne vil vide, hvilke farver der passer bedst til dig, så skal du starte med at kigge på din hudfarve. Din grundlæggende hudfarve fortæller dig nemlig, hvilke farver som er særligt gode til dig.

Kold eller varm hudtone?

Helt grundlæggende kan man have enten en kold eller varm hudtone. Nogle gange kan det være sværere at se, hvis man er solbrændt. Men du skal finde frem til din hudfarves undertone. Det gør du ved at kigge på indersiden af dit håndled. Hvis blodårerne har en blålig farve, så har din hudfarve en kold undertone. Hvis blodårene har en grønlig farve, så har din hudfarve en varm undertone. Det er nemmest at se, når du holder håndleddene frem i naturligt dagslys.

Farver til kold hudtone

Hvis din huds undertone er kold, så skal du vælge kolde og klare farver med en blå undertone. Det kan f.eks. være hvid, sort, blå-sort, isblå, koksgrå eller lys grå. Du finder et stort udvalg af balkjoler hos JJ’s House, og her kan du vælge mellem mange flotte farver, som passer til din hud med en kold undertone.

Farver til varm hudtone

Såfrem din hudfarve har en varm undertone, så bør du vælge en festkjole, som har gule eller gyldne undertoner eller er i afdæmpede jordfarver. Din festkjole kan f.eks. være rød, gul eller flaskegrøn. JJ’s House har et stort udvalg af skønne festkjoler, som passer i farverne til din varme hudtone. Drømmer du om at have en blå festkjole på, så vælg en i marine-blå, koboltblå eller rød-lilla, som er de varme nuancer af blå.

Modefarver

Du kan sagtens vælge en modefarve, men i så fald skal den helst ikke være for dominerende. En modefarve kan f.eks. indgå som en del af festkjolens mønster. Hos JJ’s House finder du året rundt smukke festkjoler, der følger tidens trends, og her er altid festkjoler, som passer til netop den særlige begivenhed, du skal deltage i.

Related posts

Leave a Comment